Skærising med kammuslinger i fennikelsauce

Skærising med kammuslinger i fennikelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Skærising med kammuslinger i fennikelsauce, billede 4 Skærising med kammuslinger i fennikelsauce, billede 1 Skærising med kammuslinger i fennikelsauce, billede 2 Skærising med kammuslinger i fennikelsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.parmaskinke
 
150 g.fennikel
 olivenolie
2 dl.noilly prat
4 dl.piskefløde
0.5 citron saften heraf
600 g.skærisingfilet
 salt
 peber
 
150 g.kammuslinger
 olivenolie
 
400 g.grøn båndpasta frisk
 
Opskrift:
Parmaskinken lægges på en bageplade bekældt med bagepapir, der lægges bagepapir over og en ny bagepladelægges over, det sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.

Fisken og kammuslingerne ordnes, fisken skæres i passende stykker.

Fennikelen skæres i små tern, som svitses let i olivenolie på en pande, tilsæt derefter noilly prat som reduceres til det halve ved svag varme.

Fløden og citron tilsættes sammen med fisken som krydres med salt og peber. Lad det simre ved svag varme ca. 3 minutter, vend fisken og lad det simre ca. 3 minutter på den anden side.

Imens steges kammuslingerne ca. 1½ minut i lidt olivenolie på hver side.


karakterer:
Opskriften er vist 12679 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu