Kulmule i folie

Kulmule i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kulmule i folie, billede 4 Kulmule i folie, billede 1 Kulmule i folie, billede 2 Kulmule i folie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kulmulefilet uden skind
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 bdt. Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
800 gram Kogte kolde kartofler
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Grønsagerne på nær kartoflerne renses og snittes fint. Grønsagerne vendes sammen med kartofler i skiver, oliveolie, citronsaft, salt og peber. Det hele lægges på 4 stykker alufolie.

Fisken skæres i portionsstykker og lægges på grønsagerne og dryppes med olivenolie og krydres med salt og peber.

Pakkerne lukkes og sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 59532 gange,
og udskrevet 759 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9194 (2189 kcal)
KJ pr. Pers. 2298 (547 kcal)
Vægt ialt 2753 gram
Vægt pr. Pers. 688 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 333 KJ (79 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu