Grøntsagsfrikadeller 02

Grøntsagsfrikadeller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Frikadeller

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Emma Haa

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.fars
2 æg
3 gulerødder
1-2 kartofler
50 g.brocoli (kan undlades)
 Friske krydderurter
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland æggene med farsen. Skræl og riv gulerødderne og kartoflerne, og tilsæt dem. Hak brocolien og krydderurterne meget fint. Tilsæt det. Rør godt i farsen. Den har godt af, at stå i køleskabet i en halvtimes tid, men det kan undlades! Form frikadeller, og steg dem i lidt margarine på hver side.
Serveres med kartofler, ris, salat og/eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7356 gange,
og udskrevet 128 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-08 17:18:57
Hej :) Har lige en anden variation har (som jeg også selv har skrevet) 100 g. broccoli 3 store tomater 5 gulerødder 1 peber (gerne rød, da de er de mest smagfulde) 300 g. hakkekød 1 kop mel (”almindelig” kaffekop) Lidt salt og peber 2 æg Skræl gulerødderne, og riv dem. Rens broccolien for jord, og skær den i små stykker. Rens peberfrugten for kerner, og skær den i små stykker. Skyl tomaterne, og skær dem i små stykker. Læg alle grøntsagerne i en skål, og stil den væk. Læg kødet i en skål, og bland det med mel og æg. Ælt det godt sammen. Tilsæt lidt salt og peber. Rør forsigtigt grøntsagerne i. Smelt lidt margarine på en pande, og form farsen til små kugler. Brug evt. en ske. Steg dem omkring 7-8 minutter på hver side, og server dem så. Tip: Disse er rigtig gode til salat og kartoffelbåde, eller bagte kartofler og flute.