væde fra fisk og tomater2.5-3 dl. væde fra fisk og tomater
2
dl.
fløde 13%2 dl. fløde 13%
3
spsk.
hvedemel3 spsk. hvedemel
salt salt
1000
g.
kartofler1000 g. kartofler
Opskrift:
Sæt kartoflerne over at koge i letsaltet vand.
Skær tomaterne i skiver, og læg dem i et smurt ildfast fad.
Skær helleflynderen i 8 skiver. Drys fiskestykkerne med lidt salt, og læg dem oven på tomatskiverne.
Dæk fadet med sølvpapir eller et låg, og stil det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.
Hæld forsigtigt væden fra, gem den, og stil fadet overdækket.
Stuvede porrer:
Lav porrestuvningen ved at skære porrerne i tynde skiver. Kom smør i en tykbundet gryde, og svits porrerne heri. Tilsæt væden fra fisken, og lad det komme i kog. Ryst en jævning af hvedemel og fløde, og hæld den i sovsen. Lad stuvningen koge nogle minutter, og smag til med salt.
Server den ovnstegte helleflynder med kartofler og stuvede porrer til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 18151 gange, og udskrevet 268 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider