Ovnen klar ved 250 grader
Afpuds culotten og læg den i bradepanden eller et ildfast fad.
Brun stegen med fedtet opad i 10 - 15 minutter.
Skru ned for varmen og steg videre i 20 minutter
Tag bradepanden ud af ovenen i 20 minutter.
Sæt herefter bradepanden ind i ovnen igen i 20 minutter.
Herefter åbnes ovnlågen i 20 minutter.
Tag nu stegen ud og lad den hvile i minimum 30 minutter.
Drys groft salt på stegen før servering.
Hertil kan serveres kartofler (kogte såvel som stegte), kogte grøntsager og salater. Svampesovs eller bernaise sovs. Kun fantasien sætter grænser.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 22069 gange, og udskrevet 840 gange.
Kommentarer
- 2010-09-14 13:26:50 er stegen så rød eller rosa ?
Cheiron - 2010-01-08 04:37:22 Skrue ned til...?
- 2009-01-09 11:11:39 Sorry, skru ned til 175 grader, velbekomme
Mona - 2008-12-27 23:00:18 Der står "skru ned for varmen", men hvilken temperatur skal man skrue ned til???
- 2008-11-06 09:20:22 Det er lidt besværlig, men absolut besværet værd. Jeg saltede ved start af sidste hviletid, mine gæster elskede stegen.
Munken
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider