Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingebryst fyldt med spinat og Ricotta

Kyllingebryst fyldt med spinat og Ricotta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingebryst fyldt med spinat og Ricotta, billede 4 Kyllingebryst fyldt med spinat og Ricotta, billede 1 Kyllingebryst fyldt med spinat og Ricotta, billede 2 Kyllingebryst fyldt med spinat og Ricotta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingefiletter
 
 Fyld:
100 g.blanched og groft hakket spinat
200 g.Ricotta
2 æggeblommer
 salt
 peber
 
8 skivertyndt skåret panchetta
 
160 g.skrællet snittet diagonalt baby gulerødder
1 fedhvidløg
1 dl.orange juice
0.5 dl.olivenolie
 Salt
 Peber
 
 Chorizo sauce:
50 g.skrællede og finthakkede løg
2 fedhvidløg
100 g.tynde skiver chorizo
1 spsk.tomatpuré
2 dl.kyllingebouillon
1 dl.Creme fraiche
0.25 fint snittede purløg
 lidt olie
 Salt
 
 Mynte ærtepure:
25 g.små snittede løg
200 g.frosne ærter
1 skrællede hvidløg fed
2 dl.fløde
2 dl.hvidvin
1 tsk.mynte
 
Opskrift:
Panchetta eller anden bacon lægges på en bageplade beklædt med bagepapir, et stykke bagepapir lægges over og en bageplade lægges over så baconen ligger i pres. Sættes i ovnen ved 80 grader C. alm. ovni ca. 2 timer, til baconen er tør og sprød.

Ricotta og spinat røres med æggeblommer og krydres med salt og peber.

Med en skarp kniv skærres en lomme i kyllingefiletterne. Kyllingefiletterne fyldes med spinatfyldet og lægges i et smurt ildfast fad. Pensles med olie og krydres med salt og peber. Steges i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn omkring 10 minutter.

Svits hvidløg i lidt varm olie, indtil de er klare. Gulerødder, appelsinsaft, salt og peber tilsættes og det dampes mørt.


Chorizo sauce:
Svits løg i olie, indtil det er glasagtig. Tilsæt hvidløg og to minutter, tilsæt chorizo pølse og svits endnu to minutter, Tilsæt så tomatpure, kyllingebouillon og tilføje Creme fraiche. simrer ved lav varme mindst fem minutter. Passere gennem en sigte og smag til.


Mynte ærtepure:
Løg og hvidløg svitses i to minutter. Tilsæt vin og reducere til det halve. Tilsæt fløden og koges et par minutter med ærter og mynte, blendes.

Kyllingebrystet skæres i skiver og anrettes oven på ærtemosen, læg gulerødder og chorizo sauce omkring og pynt med de tørrede bacon og fintklippet purløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 26974 gange,
og udskrevet 375 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-11-22 19:30:45
Opskriften er en del af en 4 retters menu til 90 års fødselsdagen fra tv.

Per  -  2008-11-06 23:29:41
I mangel af riccota kan bruges hytteost