Grydestegte skovduer

Grydestegte skovduer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Grydestegte skovduer, billede 4 Grydestegte skovduer, billede 1 Grydestegte skovduer, billede 2 Grydestegte skovduer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skovduer
 salt
 peber
50 g.smør
10 dl.vand
 
 Saucen:
1-2 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Gnid de istandgjorte duer ind- og udvendig med salt og peber. Brun dem godt af i smørret, evt af nogle gange. Hæld vand ved og lad duerne småkoge i ca. 1 time eller til de er møre. Stegetiden afhænger af duernes alder.

Tag duerne op og drys mel over fonden og lad det opsuges, piskes godt igennem og spædes evt. op med lidt fløde. Smag til med salt og peber, og farv med lidt kulør Si saucen inden servering.

Spis duerne med hvide kartofler, gele og agurkesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 89341 gange,
og udskrevet 1574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-11-04 15:25:20
en meget lækker ret

  -   2012-03-18 19:37:01
Hm, 1 time er alt for lang tid. Mine halverede duer blev megatørre og faktisk uspiselige! Hvordan ser man hvor gammel en due er?

  -   2012-01-14 08:53:47
skovduerduer?