Grydestegte skovduer
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid de istandgjorte duer ind- og udvendig med salt og peber.
Brun dem godt af i smørret, evt af nogle gange.
Hæld vand ved og lad duerne småkoge i ca. 1 time eller til de er møre. Stegetiden afhænger af duernes alder.
Tag duerne op og drys mel over fonden og lad det opsuges, piskes godt igennem og spædes evt. op med lidt fløde. Smag til med salt og peber, og farv med lidt kulør Si saucen inden servering. Spis duerne med hvide kartofler, gele og agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 90481 gange,
og udskrevet 1586 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer jette Espenhein - 2020-11-04 15:25:20 en meget lækker ret Maja - 2012-03-18 19:37:01 Hm, 1 time er alt for lang tid. Mine halverede duer blev megatørre og faktisk uspiselige! Hvordan ser man hvor gammel en due er? tkh - 2012-01-14 08:53:47 skovduerduer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne