Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydrede Karbonader

Krydrede Karbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : SanneS23

Indsendt :



Ingredienser:
400-500 g.hakket svinekød
2 spsk.rasp
4 spsk.hakket løg
2 æg
2 spsk.kapers
3 spsk.vand
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
0.5 tsk.allehånde
1 skivebacon til hver bøf
1 skivemild ost til hver bøf
1 tomatskive til hver bøf
 
 Sauce:
1.5 dl.fløde
1 spsk.soyasauce
0.5 tsk.salvie
2 spsk.tomatpuré
 
Opskrift:
Bøfferne:
Raspen blandes med det hakkede kød, og samles til en fars med de øvrige ingredienser, på nær bacon, tomat og ost.
Farsen formes til 5-6 karbonader, der lægges i et ovnfast fad.
Baconskiverne lægges på karbonaderne så de dækker den øverste del, og der lægges en skive ost på hver, og retten sættes i en 225 graders varm ovn i 15-20 min.

Sauce:
Fløde, soyasauce, salvie og tomatpuré røres sammen og hældes over karbonaderne når der er 5 min tilbage af stegetiden.
Til sidst lægges der en skive tomat, på hver af de færdigstegte karbonader, og de er klar til servering.

Kan serveres med bagte kartofler salat og flutes.

Tips:

Man kan evt. lave dobbelt portion af saucen, hvis dette ønskes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11446 gange,
og udskrevet 241 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu