Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagt torsk med rødbedesalat

Ovnbagt torsk med rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sonja

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.rødbeder
1 æble
 Saft af ½ citron
1 spsk.æbleeddike
2 spsk.rapsolie
2 spsk.finthakket persille
 Estragon efter behag
1.5 spsk.kapers
1 finthakket skalotteløg
1.5 spsk.revet peberrod
600 g.torskefilet
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 evt.groft brød
 
Opskrift:
Rødbederne skrælles og skæres i små tern. Æblet deles i kvarte stykker. Kærnehuset fjernes og æblebådene skæres i små tern. Rødbedeternene kommes i en skål og marineres med citronsaft, æbleeddike, rapsolie, estragon, persille, kapers, skalotteløg og peberrod. Æblerne vendes i salaten før servering.
Torsken skæres i 4 passende portionsstykker og lægges på bageplade med bagepapir. Krydres med salt og peber. Torskestykkerne bages i ovnen i 12 min. ved 180 grader. Anret torskestykkerne med rødbedesalaten og drys evt. med lidt ekstra revet peberrod.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8865 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

isha  -  2011-10-21 08:06:30
Er det rå eller kogte eller syltede rødbeder?