Ovnbagt torsk med rødbedesalat

Ovnbagt torsk med rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sonja

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.rødbeder
1 æble
0.5 citron, saft heraf
1 spsk.æbleeddike
2 spsk.rapsolie
2 spsk.finthakket persille
 Estragon efter behag
1.5 spsk.kapers
1 finthakket skalotteløg
1.5 spsk.revet peberrod
600 g.torskefilet
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 evt.groft brød
 
Opskrift:
Rødbederne skrælles og skæres i små tern. Æblet deles i kvarte stykker. Kærnehuset fjernes og æblebådene skæres i små tern. Rødbedeternene kommes i en skål og marineres med citronsaft, æbleeddike, rapsolie, estragon, persille, kapers, skalotteløg og peberrod. Æblerne vendes i salaten før servering.

Torsken skæres i 4 passende portionsstykker og lægges på bageplade med bagepapir. Krydres med salt og peber. Torskestykkerne bages i ovnen i 12 min. ved 180 grader. Anret torskestykkerne med rødbedesalaten og drys evt. med lidt ekstra revet peberrod.


karakterer:
Opskriften er vist 9892 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2022-01-25 23:19:27
Der står rødbederne skal skrælles så det må være rå rødbeder

isha  -  2011-10-21 08:06:30
Er det rå eller kogte eller syltede rødbeder?