Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mette-Livret

Mette-Livret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette B. Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrad
2 pakker coctailpølser
1 stor ds. tomatpuré
 paprika
5 dl.fløde
1 pakkebacon
 
Opskrift:
Skær mørbraden ud i små bøffer. Steg først bacon og læg det på fedtsugende papir. Steg så mørbradbøfferne, bare så de lige tager farve. Læg bøfferne i et ildfast fad og læg coctailpølserne ved. På panden putter man tomatpure på, hælder fløden over og giver det et opkog. Hæld paprika i efter smag og hæld det over kødet. Sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 20 min. Put bacon over lige inden servering.

Tips:

Serveres med ris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9414 gange,
og udskrevet 232 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu