Kød sovs til pasta

Kød sovs til pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lisbeth Persson

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hk oksekød
150 g.mark champignon
1 spsk.olie
1 lille dåse tomatpure
1 hvidløg
0.5 tsk.timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde med champignon og løg og olie, svits det til kødet er findelt og brunet. Derefter tilsættes tomatpure, presset hvidløg, timian, salt
og peber og eventuelt lidt vand. lad det stå og simre 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 5494 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-26 20:47:11
Der skal et løg i det har jeg glemt på ingredienslisten. Velbekommen