Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kød sovs til pasta

Kød sovs til pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lisbeth Persson

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hk oksekød
150 g.mark champignon
1 spsk.olie
1 lille dåse tomatpure
1 hvidløg
0.5 tsk.timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde med champignon og løg og olie, svits det til kødet er findelt og brunet.Derefter tilsættes tomatpure,presset hvidløg, timian, salt
og peber og eventuelt lidt vand. lad det stå og simre 10 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4581 gange,
og udskrevet 66 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

lisbeth  -  2008-10-26 20:47:11
Der skal et løg i det har jeg glemt på ingredienslisten. Velbekommen