Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakseportioner med citrusmarineret timian kartofler og sauteret grønt

Lakseportioner med citrusmarineret timian kartofler og sauteret grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Optøede lakseportioner
6-800 g.små kartofler
1 porre
0.5 squash
1 gul peber
2 små rødløg
75-100 g.cherrytomater
0.5 citron
2 tsk.timian
 salt
 peber
1 spsk.olivenolie
 hvidvinseddike
 
 Sauce:
3 dl.hønsebouillion
2 dl.hvidvin
1 dl.9% fløde
 salt
 citronsaft
 jævning
 hakket persille
 olie
 
Opskrift:
Lakseportioner steges på hver side i 2 min. Færdiglaves i ovn ved 180 grader i 4-6 min.

Kartofler koges let møre i vand med lidt salt ca.12-15 min.

Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Kommes på en sauterpande med olie. Sauteres i ca. 8 min. I middelvarme. Tilsæt lidt salt og peber.

Cherrytomaterne halveres og kommes sammen med de øvrige grøntsager de sidste 3 min.

Citronsaft og lidt fint revet skal blandes sammen med lidt olie og evt. hvidvinseddike.

Smages til med salt/sukker og timian kommes i. Blandes med de let afkølede kartofler. Og serveres til laksen.

I stedet for at komme det over kartoflerne kan marinaden også kommes over grøntsagerne.

I stedet; Kommes kartoflerne til sidst på panden med timian og citronskal i lidt olie.

Sauce:
3 dl hønsebouillion og 2 dl hvidvin koges ind til det halve. 1 dl 9% fløde tilsættes. Småkoges i ca.10 min. Smages til med salt og citronsaft. Saucen jævnes og anrettes med hakket persille i olie.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 11966 gange,
og udskrevet 282 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu