Tagliata con rucola

Tagliata con rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 oksesteak
100 g.Rucolasalat
 rosmarin
 olivenolie ekstra vergine
 salt
 peber
 
Opskrift:
Giv din steak salt og peber på begge sider og steg den 1 minut på hver side på en brandvarm pande.

Tag den af panden og skær kødet ud i fine stykker som anrettes på en tallerken. Giv det 5 min i ovnen ved 170 grader.

I mellemtiden varmes olivenolie med salt og rosmarin

Tag kødet ud af ovnen, hæld olien hen over og drys med rucola.





karakterer:
Opskriften er vist 6500 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu