Kalveescalope med trøfler

Kalveescalope med trøfler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 stk.kalvefilet á ca. 85 g
 mel
 salt
 peber
50 g.smør
2 spsk.Marsala
50-75 friskhøvlet parmesan
4 spsk.bouillon
15-20 g.friskhøvlet trøffel
 
Opskrift:
Bank kødskiverne let med bagsiden af hånden og vend dem i mel, krydret med salt og peber. Ryst overflødigt mel af og brun kødskiverne i rigeligt smør på begge sider. Tilsæt vin, læg friskhøvlet parmesan på kødskiverne og dryp lidt bouillon over. Læg låg over panden og lad kødet efterstege 2-3 minutter, til osten er smeltet. Høvl trøfler i tynde skiver og læg dem på kødet umiddelbart før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 10513 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu