Dorthes kotteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt af : Niels Erik Indsendt : Red : |
|
|
Kom rasp i en tallerken med lidt salt, pisk ægget sammen derefter vendes koteletterne i æg og rasp, smelt margarine på panden brun koteletterne og derefter læg dem i et ildfast fad.
Persillerod og pastinak skæres i tern, porrerne flækkes og snittes fordel det hele over koteletterne, hæld de flåede tomater og fløde over. Drys lidt salt og hvid peber i fadet. Forvarm ovnen ved 200 grader. Stil fadet i ovnen i ca. 1½ time til koteletterne er møre. Champignonerne skæres i kvarte ristes på panden, og kommes i retten til sidst. Tips: Server ris eller kartofler til. |
|
Opskriften er vist 28526 gange,
og udskrevet 698 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne