Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt mørbrad med ost i svampesause

Fyldt mørbrad med ost i svampesause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina LC

Indsendt :



Ingredienser:
 Til mørbraden:
1 mørbrad
4 skiverost
 en lille pose frosset persille
4 skiverskinke
 salt
 peber
 
 Til svampesausen:
1 bk.champignon
5 dl.fløde
 Salt
 peber
 
8 store kartofler
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader og tænd kartoflerne.

Skær/slis mørbraden op og kom fyldet i (Persille, ost og skinke)Luk mørbraden med snor eller andet.

Steg mørbraden på panden så den bliver godt brun.

Anret imens sovsen i et fad (hvor der er plads til mørbraden) put fløde, svampe, salt og peber der i.

Kom derefter mørbraden i fadet og ind i ovnen til den er gennemstegt.

Tips:

Perkeft til at forkæle svigerforældrene.. :)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 17767 gange,
og udskrevet 307 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

benthe  -  2010-08-09 09:20:33
et enkelt løg eller to, vil gøre retten endnu bedre, og med mere smag. Steges blot gyldne før mørbraden, og kommes i fadet sammen med de andre ting.

Sjælland  -  2008-10-22 14:33:13
Rigtig god mad. Fik denne ret severet af min svigerdatter og den var bare super.