Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parpedelle med krydret tomatsovs med chorizo

Parpedelle med krydret tomatsovs med chorizo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michel Smith

Indsendt :



Ingredienser:
4-500 g.Parpedelle(Italiensk bredt båndpasta)
2 ds.flåede tomater natural
2 fedfinthakket (hvidløg) eller efter behag
 Én lille håndfuld hakket basilikumblade(FRISKE!)
50-100 g.revet parmesanost (eller efter behag)
250-400 g.chorizopølse/er skåret i skiver (helst den friske da smagen bliver bedst men tørret kan også bruges)
1-2 glashvidvin(helst tør f.eks riesling)
2 hakket løg
 ekstra olivenolie
30-50 g.smør
3-4 champignoner skåret i skiver
1 dl.madlavningsfløde
 
Opskrift:
Tag en stor gryde, put et par spiseskefulde ekstraolivenolie i, og varm den op. Når olien begynder at blive "tynd" og er nem at fordele i gryden, putter du løg, chorizo, hvidløg samt champignonerne og svitser til det begynder at blive LIDT brunt(pas på hvidløget ikke brænder på). Hæld hvidninen i(pas på det sprøjter!) Lad det koge ind til mindre end det halve. Tag gryden af varmen. Når gryden med løg,hvidløg,champignon, chorizo og hvidvin har stået i små 30 sek hælder du de flåede tomater i og rører rundt. Lad det hele stå og simre i 15-20 minutter.Sæt en gryde over med vand og salt til pastaen. Når sovsen har stået lidt tid så hæld fløden i, samt salt og peber og basilikum. Sæt pastaen over. Hæld pastaen i et dørslag, og hæld det forsigtigt i gryden med sovsen og vend det hele. Gem noget af koge vandet ( cirka 1 dl.) og hæld i sovsen. Til sidst så smid smøret og parmesanosten i og server rygende varm. Velbekommen.
Håber at få kritik.


Tips:

Servér med et godt stykke brød lunet i ovnen, evt. lidt mere parmesan hvis man lider dette.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4465 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu