Kebab af hakket kød
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Alfang Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen til 165 grader
Hak løget fint og dræn det for væde i et viskestykke, få gerne så meget væde ud så muligt. Hæld derefter løgene i foodprocessoren med resten af ingredienserne. Blend der efter til en meget fin masse, ca. 1 minut. Hæld derefter massen i en brødform, gerne pakket med bagepapir (mindre rengøring) og mas det godt sammen, så man undgår lufthuller. Stil formen i en bradepande med 2 cm vand og derefter ind i ovnen i 70-80 min. Til at man kan se den er færdig eller den har en kerne temperatur på 70 grader. Når formn kommer ud af ovnen, hælder man den overskydende væde fra formen og sætter farsbrødet under tryk, ved at stille en anden brødform oven i den anden med noget tugt i. Lad den hvile en halv time. Nu skæres farsbrødet i tynde skiver med en skarp kniv eller en pålægsmaskine, jo tyndere jo bedre. Skær gerne farsbrødet i mindre stykker inden, de tyndeskiver laves, lav de tynde skiver i den størrelse som man ønsker. Jeg plejer at skære det mellem en halv og en hel millimeter. Nu kan kebab gemmes i et par dage i køleskabet eller længere tid i fryseren. Før anvendelse, steger man hurtigt kebabben på panden med lidt olie. Og den kan nu bruges til flatbrød som dürum, til pita, kebabmix med pommes frites eller på pizza. Husk dog først at tilsætte kebabben på en pizza efter den er kommet ud af ovnen, ellers vil det blive for tørt. |
|
Opskriften er vist 20632 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne