Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad med mozzarella og soltørrede tomater

Svinemørbrad med mozzarella og soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chiller

Indsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
125 g.mozzarella ost
 Soltørrede tomater
 Kødsnor
 Margarine ell lign
 Krydderier fx frisk basilikum
 
 Tilbehør:
 Fx pasta med champignonsauce
 
Opskrift:
Fedtet skæres af morbraden. Der skæres en rille eller en anden form for hul i mørbraden på langs, så mozzarellaen og de soltørrede tomater kan fyldes i.
Tomaterne og mozzarellaen skæres i mindre stykker/strimler og proppes ind i rillen i mørbraden sammen med krydderiet.

Kødsnoren rulles rundt om hele mørbraden så fyldet holdes indenfor. Herefter varmes lidt margarine på en stegepande og mørbraden brunes - alle kanter og sider skal for såvidt muligt brunes.

Retten varmes i ovnen i en beholder, helst med låg på, i en halv time ved ca 200 grader C.
NB!: Det er vigtigt at retten ikke får alt for lang tid, da mozzarellaen da bliver hård og kedelig.

Når mørbraden er færdig, skæres den fri af snoren og skæres i tykke skiver, og den serveres straks.

Tips:

Tip: Gem lidt frisk basilikum til serveringen, riv det i stykker med fingrene mens du fordeler det over mørbraden. Lidt revet mozzarella kan gemmes til sidst og drysses udover retten lige efter udskæring så det smelter under serveringen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 15037 gange,
og udskrevet 199 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

C. Larsen  -  2009-01-29 21:29:45
super opskrift, men slet ikke med 1/2 time i ovnen, det skal være meget kortere tid, for ikke en bliver tør. Brug stegetermometer. Må kun vise fra 56-62 grader. 62 grader, så er den helt gennemsteget, men også lidt tør. Brug i stedet 56-58 grader, så er den samtidig rosa indeni, og mozzarellaen er kun smeltet.