Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Panerede kalvekoteletter med kold sennepssauce og marineret blomkål

Panerede kalvekoteletter med kold sennepssauce og marineret blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalvekoteletter uden ben
15 g.smør
 
 Krydderiblanding:
1.5 spsk.dijonsennep
4 spsk.rasp
2 tsk.sød stødt chilipulver
2 tsk.cayennepeber
 salt
 
 Sennepssauce:
1 dl.creme fraiche 18%
1.5 dl.syrnet fløde 9%
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.dild
 salt
 peber
 
 Blomkål:
1 blomkålshoved
2 spsk.olivenolie
3 spsk.hvidvinseddike
2 fedhvidløg
 
 Tilbehør:
 vilde ris
 


Opskrift:

Kog risene som angivet på emballagen. Smør koteletterne med sennep og vend dem i rasp tilsat krydderier. Steg koteletterne i smørret i 4-5 min. på hver side. Rør ingredienserne til saucen sammen og lad saucen trække i køleskabet. Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 4 min.Hæld vandet fra og afkøl blomkålen. Rør en marinade af olie, eddike og presset hvidløg. Vend blomkålen i marinaden og server den til koteletterne sammen med de vilde ris og saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12909 gange,
og udskrevet 258 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gurli.  -  2009-12-05 10:21:32
Det var en luksus spise virkelig lækkert 10 her fra.