Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Panerede kalvekoteletter med kold sennepssauce og marineret blomkål

Panerede kalvekoteletter med kold sennepssauce og marineret blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalvekoteletter uden ben
15 g.smør
 
 Krydderiblanding:
1.5 spsk.dijonsennep
4 spsk.rasp
2 tsk.sød stødt chilipulver
2 tsk.cayennepeber
 salt
 
 Sennepssauce:
1 dl.creme fraiche 18%
1.5 dl.syrnet fløde 9%
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.dild
 salt
 peber
 
 Blomkål:
1 blomkålshoved
2 spsk.olivenolie
3 spsk.hvidvinseddike
2 fedhvidløg
 
 Tilbehør:
 vilde ris
 
Opskrift:
Kog risene som angivet på emballagen. Smør koteletterne med sennep og vend dem i rasp tilsat krydderier. Steg koteletterne i smørret i 4-5 min. på hver side. Rør ingredienserne til saucen sammen og lad saucen trække i køleskabet. Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 4 min.Hæld vandet fra og afkøl blomkålen. Rør en marinade af olie, eddike og presset hvidløg. Vend blomkålen i marinaden og server den til koteletterne sammen med de vilde ris og saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14318 gange,
og udskrevet 300 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gurli.  -  2009-12-05 10:21:32
Det var en luksus spise virkelig lækkert 10 her fra.