| |
|
Ristet ris Thailand
Ristet ris Thailand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3 | dl. | jasminris3 dl. jasminris | 2.5 | dl. | vand2.5 dl. vand | 2 | spsk. | østersovs2 spsk. østersovs | 2 | spsk. | soya2 spsk. soya | 2 | tsk. | fiskesovs2 tsk. fiskesovs | 2 | | forårsløg2 forårsløg | 3 | | tomater3 tomater | 1 | | alm. løg1 alm. løg | 150 | g. | tigerrejer150 g. tigerrejer | 2 | | kyllingebryst2 kyllingebryst | | | peber peber | 2 | | æg2 æg | 2 | spsk. | olie2 spsk. olie | 1 | fed | hvidløg 1 fed hvidløg | | | agurker i skiver agurker i skiver | | | lime lime | | | | | | Evt. : Evt. : | | | Chili sovs ( hakket friske chilier hakket hvidløg lime og fiskesovs blandes sammen) Chili sovs ( hakket friske chilier hakket hvidløg lime og fiskesovs blandes sammen) | | | |
| |
Kog risene med vand, til det er færdig
Risene køles ned
Hak alm. løg groft
Hak hvidløg
Skyl forårsløg, og hakke det groft
Varm olien godt på en pande, svist hvidløg og løg
Kom æggene på panden og rør rundt
tilsæt rejer og kylling, til det næsten er færdig.
Kom risene på panden, og smag til med soya, fiskesovs, østerssovs og peber.
kom til sidst de hakkede tomater i, og rør rundt.
serveres med agurker i skiver og lime både. Evt: chilisovs
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8780 gange, og udskrevet 152 gange.
| |
|
|
Kommentarer
martin - 2011-10-15 13:35:31 man får da to kyllinge bryster i overs når man har fulgt opskriften
- 2008-10-14 13:37:08 der skal stå 2,5 dl vand
|
|