Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalveroulade med ostefyld

Kalveroulade med ostefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tsk.timian
40 g.reven parmesanost
1 lillerød chilipeber
1 fedhvidløg
150 g.hytteost
1 æggeblomme
4 storekalvekoteletter u/ben
8 skiverbacon
3 løg
40 g.smør
3 dl.oksebouillon af terning
1.5 spsk.creme fraîche
 meljævning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bland 1/2 tsk timian med parmesan, finthakket chilipeber, presset hvidløg, hytteost og æggeblomme. Bank koteletterne helt flade, læg 2 skiver bacon på hver og fordel fyldet på. Fold siderne ind og fold kødet sammen. Fæstn med kødnåle. Pil og hak løgene.

Brun kødet i fedtstof på panden og læg det i en lille bradepande sammen med løgene. Kog panden af med bouillon og hæld det ved. Drys med resten af timian og sæt bradepanden tildækket i ovnen ved 175° i ca. 45 min. Vendes en gang.

Tag kødet op og hold det varmt. Skrab stegeresterne fri af panden, bland med creme fraiche og hæld det gennem en sigte i en gryde. Tilsæt evt. mere bouillon. Jævn skyen under omrøring og smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Pandestegte kartofler og dampet spidskål




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7003 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu