Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skindstegt kuller med marineret

Skindstegt kuller med marineret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skindstegt kuller med marineret, billede 4 Skindstegt kuller med marineret, billede 1 Skindstegt kuller med marineret, billede 2 Skindstegt kuller med marineret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marinerede kartofler:
400 g.små kartofler
1 fedhvidløg
3 skalotteløg
0.5 dl.hvidvinseddike
1.5 dl.olivenolie
 
 Persilleskum:
5 fedhvidløg
3 dl.kyllingebouillon
1 dl.creme fraiche 38%
0.5 bdt.persille
 salt
 peber
 
 Urtecocktail:
2 røde peberfrugter
600 g.løg
1 fedhvidløg
1 spsk.tomatpure
1 kvisttimian
 olivenolie
 salt
 peber
 
 Fisk:
4 kullerfilet med skind a 125 g.
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Marinerede kartofler:
Kartoflerne koges med skræl på og pilles.
Skæres i skiver i en dyb skål. Fintsnittede hvidløg og skalotteløg, eddike og olivenolie hældes i en gryde, varmes op og hældes over kartoflerne som trækker i 24 timer.

Persilleskum:
Kyllingebouillon og pressede hvidløg koges ind til det halve. Cremefraiche tilsættes og det koges ind til det halve. Pluk persille og tilsæt den bouillonen, lad den koge med i 2 minutter, smag til med salt og peber. Blend det herefter 5 minutter ved højeste hastighed, og sigt det gennem en fin si.

Urtecocktail:
Peberfrugt og løg skæres i skiver. Svits løgene i lidt olie til de er bløde, tilsæt derefter peberfrugt og steg i 10 minutter indtil grønsagerne er bløde. Tilsæt hvidløg og timian sammen med tomatpure, småsimrer med lidt olie indtil blandingen er løs.

Fisk:
Fjern evt. ben. Hæld lidt olie på en kold pande. De krydrede fileter lægges med skindsiden nedad indtil skindet er meget sprødt (drys lidt groft salt over olien, så hænger skindet ikke fast). Vend og steg på den anden side i 2 minutter til de er møre.

Anretning:
Kartoflerne rettes and midt på tallerknen, herpå anrettes urte cocktail og til slut de stegte kullerfiletter. Persilleskummet hældes omkring fisken som pyntes med lidt salat.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14228 gange,
og udskrevet 268 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu