Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildand i ovn

Vildand i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 vildand
50 g.margarine
2 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
 salt
 peber
1 spsk.ribsgele
 
Opskrift:
brun anden på en pande
lav en stuvning af margarine mel og mælk
læg anden i en ildfast skål og hæld stuvningen over
steg den i ovnen på 180 grader i ca. 2 timer
pisk soucen op med ribsgeleen

Tips:

spises med aspargeskartofler og waldorf salat til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25282 gange,
og udskrevet 534 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per Jespersen  -  2010-10-28 15:53:03
Skal den virkelig have hele 2 timer ? I gryde plejer jeg at give den 1 time, men vil gerne prøve med ovn, da jeg skal til at stege 3 ænder. Per Jespersen, Jyllinge

HC  -  2008-12-22 17:09:39
Iflg. Pia beregner hun 3 pers pr. and. dvs i Jeres tilfælde vil 4 ænder være mere end nok. Brun ænderne på en tyør pande og derefter som der står i ovnen ved 160-180 grader i 2 timer. Her er lidt paradisæble og kvæde gele, desværre lidt flydende, men god til sovsen