Kalvekoteletter

Kalvekoteletter , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tykke koteletter af kalvekam
2 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
0.125 tsk.peber
75 g.smør/margarine
 
Opskrift:
Koteletterne skæres ud, så der er et ben i hver kotelet. De bankes let med en knyttet hånd, vendes i mel, blandet godt med krydderierne og brunes hurtigt på begge sider i smør eller margarine. De steges sagte ca. 3 min. på hver side. Koteletterne anrettes på et varmt fad med smørvendte, persilledryssede kartofler og evt. grønsager. Smørsauce eller skysauce serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 40621 gange,
og udskrevet 607 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu