Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvekoteletter

Kalvekoteletter , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 tykke koteletter af kalvekam
2 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
1/8 tsk.peber
75 g.smør/margarine
 


Opskrift:

Koteletterne skæres ud, så der er et ben i hver kotelet. De bankes let med en knyttet hånd, vendes i mel, blandet godt med krydderierne og brunes hurtigt på begge sider i smør eller margarine. De steges sagte ca. 3 min. på hver side. Koteletterne anrettes på et varmt fad med smørvendte, persilledryssede kartofler og evt. grønsager. Smørsauce eller skysauce serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 32786 gange,
og udskrevet 533 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu