De skrællede rødbeder bages midt i ovnen ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter, til de er møre.
Rødbederne tages ud af ovnen og skæres ud i små firkanter, som måler ca. 1-2 cm på alle sider. Æblerne skæres ud i lignende stykker. Løget hakkes fint.
Marinade:
Marinaden blandes ved at røre alle ingredienser sammen i en skål eller et fad med høj kant. Æbler, rødbeder og løg blandes med marinaden, der trækker i ca. 30 minutter.
Dressing:
Dressingen røres nemt sammen, alle ingredienserne blandes til en klar og ensartet dressing.
Salaten anrettes på en tallerken på en bund af rucolasalat, med salaten anrettet på midten og med en skefuld dressing på toppen. Pynt evt. med lidt frisk basilikum.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 30613 gange, og udskrevet 451 gange.
Energi:
KJ total 3149 (749 kcal)
KJ pr. Pers. 787 (187 kcal)
Vægt ialt 933 gram
Vægt pr. Pers. 233 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal) Protein 3.3 gram Fedt 3.4 gram Kulhydrat 9.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Annu - 2016-03-10 19:02:10 Passer denne salat til oksekød eller svinekød? Jeg glæder mig til at afprøve opskriften 😃.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider