olivenolie til stegning Lidt olivenolie til stegning
150-200
g.
oksefars150-200 g. oksefars
1
løg skåret i både1 løg skåret i både
1
ds.
flåede tomater1 ds. flåede tomater
1
ds.
konc. tomatpuré 70 g.1 ds. konc. tomatpuré 70 g.
1
lille håndfuld oregano1 lille håndfuld oregano
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
lidt
salt lidt salt
lidt
peber lidt peber
lidt
tabasco (max. 10 dråber) lidt tabasco (max. 10 dråber)
Emmenthaler eller cheddar til at drysse på Emmenthaler eller cheddar til at drysse på
Opskrift:
Dej:
Gæren opløses i vandet. Æg, olie, og til slut mel røres i og æltes grundigt og hæver 1/2 time.
Rulles ud til pizzabund på en plade og hæver endnu 1/2 time.
Bunden bages i 5 min. ved 170 grader.
Bunden bliver nogle steder luftig, hvorfor den klappes forsigtigt med hånden.
Fyld:
Kødet steges i lidt olie til det smuldrer.
Resten kommes i og steges til det meste af væden fra tomaterne er fordampet.
Kødfyld kommes på pizzabunden, og osten drysses på.
Bages i ovnen ved 250 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5033 gange, og udskrevet 76 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider