Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekotelet med champignonsky, bønner og kartoffelsoufflé

Kalvekotelet med champignonsky, bønner og kartoffelsoufflé , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalvekoteletter uden ben á 175 g
100 g.champignon
150 g.grønne bønner
0.5 + 0.5 finthakket løg
1 dl.rødvin
200 g.melede kartofler
1 æg
0.25 bdt.finthakket persille
10 g.smør
 olie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre. Sigtes og moses til fin konsistens. Når det lidt afkøles, røres det op med hakket persille og æg. Krydres med salt og peber. Fyld 2 smurte souffléforme. Bages i ovn ved 200 i 10 min.

Imens brunes koteletterne og steges ca. 3-4 minutter på hver side. Krydres. Koteletterne tages af panden og holdes varme.

Champignonerne hakkes og sauteres af sammen med de finthakkede løg. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve.

Bønnerne sauteres af sammen med det sidste halve løg, i pande og krydres med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 21722 gange,
og udskrevet 726 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu