Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skotsk oksegryde

Skotsk oksegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : henning thejls

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.oksekød(Tyksreg el. halestykker)
 hvedemel
 salt
 peber
4-5 tørrede enebær
2 spsk.smør
2 løg
4-5 gulerødder
2 store kartofler
1 dl.bouillon
2 dl.tomatjuice
1 lille dåse majs
2 kopfriske eller frosne ærter
1 tsk.maizenamel
 
Opskrift:
skær kødet i pæne stykkerog vend dem i mel, blandet med salt og groft-kværnet peber og knustenebær.

brun kødet i smør i en stegegryde og tilsæt store gulerodsterninger og tykke kartoffelskriver. Hæld bouillon og tomatjuice ved og lad gryden koge under låg og for svagt blus til kødet er mørt.

kom majs og ærter i gryden og jævn skyen med maizennamel, udrørt i 1 spsk. koldt vand. Tilsæt mere krydderi efter smag og varm gryderetten godt igennem.

Tips:

Serveres med en salat af fintsnittet kål, tynde løgringe og tomatsnitter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8320 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-01-19 15:25:20
Med små justeringer i mængde forhold er den bare helt perfekt