Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvekotelet med avocadosauté og nye kartofler

Kalvekotelet med avocadosauté og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kalvekoteletter á ca. 150 g
 olie til stegning
 salt
 peber
2 avocado uden sten og skræl, skåret i strimler
0.5 bdt.koriander
2 dl.kraftig kalvebouillon
2 smågulerødder
400 g.nye kartofler
1 spsk.olie
 


Opskrift:

Kartofler sættes over at koge i letsaltet vand med en anelse olie i. Koteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 3-4 min. Holdes varm. Bouillon tilsættes stegeskyen fra koteletterne og koges igennem sammen med hakket koriander. Gulerødderne skæres i tynde aflange strimler med en tyndskræller. Avocado og gulerødder steges let af på pande og serveres til kødet sammen med de pillede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13024 gange,
og udskrevet 255 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu