Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske kalvekoteletter

Italienske kalvekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
4 kalvekoteletter
1 æg
40 g.rasp
 salt
 peber
30 g.smør
4 tynde skiver parmaskinke
50 g.reven parmesanost
 
30 g.smør
 


Opskrift:

Bank koteletterne let med flad hånd. Vend dem derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen. krydr med salt og peber og lad dem hvile i 5 min. Varm smørret gyldent på panden og steg koteletterne et par minutter på hver side. Læg en skive skinke på hver og drys den revne parmesanost over. Dryp det smeltede smør over osten, læg låg på panden og lad den stå ved jævn varme ca 4 min, indtil osten er smeltet. Server koteletterne direkte fra den varme pande.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 26329 gange,
og udskrevet 547 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-08-18 22:25:47
Salt og peber + andre krydderier man kan lide, SKAL drysses først på det rå kød, inden de evt. vendes i sammenpisket æg og rasp, ellers hænger krydderier ikke ved koteletten, men ender kun i stegesmøret.