Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksefarseret rødtungefilet med bygotto og limesauce

Laksefarseret rødtungefilet med bygotto og limesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Laksefarseret rødtungefilet med bygotto og limesauce, billede 4 Laksefarseret rødtungefilet med bygotto og limesauce, billede 1 Laksefarseret rødtungefilet med bygotto og limesauce, billede 2 Laksefarseret rødtungefilet med bygotto og limesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Laksefars:
150 g.laksekød
2 æg
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Rødtunge:
600 g.rødtungefileter
1.5 dl.hvidvin tør
 salt
 peber
 
 Dampede grønsager:
300 g.porrer
250 g.champignon
25 g.smør
 limesaft
 vand
 salt
 peber
 
 Bygotto:
200 g.løg
2 spsk.olie
400 g.perlebyg
3 dl.hvidvin tør
3 dl.vand
1 kvisttimian frisk
 parmesan
 flødeskum
 
 Limesauce:
3.5 dl.cremefraiche 38%
3.5 dl.cremefraiche 18%
4 spsk.persille frisk
4 tsk.limesaft
1 tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Laksefars:
Laksekødet blendes i foodprocessor med salt og peber, tilsættes æg og fløde i en tynde stråle, til farsen er blevet glat og blank. Løft låget et par gange på blenderen og rør rundt.





Rødtunge:
Rødtungefileterne påsmøres laksefarsen og rulles sammen. Rullerne krydres med salt og peber. Dampes i hvidvin i ca. 10 minutter.




Dampede grønsager:
Porrene renses og skæres i 2 cm. stykker. Champignon renses.

Porrer og champignon lægges i en gryde med lidt smeltet smør, tilsæt vand og lidt limesaft og damp grønsagerne møre 3-4 minutter. Kryder med salt og peber.




Bygotto:
Sauter det finthakkede løg i olien et par minutter. Tilsæt perlebyggen og sauter igen et par minutter.

Tilsæt hvidvin og vand og lad det småkoge Rør tit i gryden. Tilsæt løbende vand og vin til byggrynene er møre, og det har en grødet konsistens 15-20 minutter.

Tilsæt flødeskum og parmesan, rør rundt og server.


Limesauce:
Kom cremefraichen i en tykbundet gryde og varm den op.

Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 18330 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu