hele Kyllingelår med rygben2 stk. hele Kyllingelår med rygben
500
g.
Champignon500 g. Champignon
1
stort bdt. persille1 stort bdt. persille
1
citron1 citron
5
dl.
hønsebouillon eller hvidvin evt. mix5 dl. hønsebouillon eller hvidvin evt. mix
Hvidløgspulver Hvidløgspulver
Paprika Paprika
Olivenolie Olivenolie
Salt Salt
peber peber
1
stort steenovnsbagt flutes eller Filonebrød1 stort steenovnsbagt flutes eller Filonebrød
Opskrift:
Skyl og rens kyllingestykker. Gnid kyllingestykker med halveret citron. Lad dem trække i citronsaften så længe som muligt.
Pluk persille fra stængler og skyl grundigt. Pres vandet fra.
Rens champignon og halver, eller skær i kvarter, alt efter størrelse.
Drys med salt og peber på kødsiden af kyllingerne, arranger kyllingerne på hver sin pude af persille i en braddepande.
Smør skindsiden med olivenolie og drys med paprika og hvidløgspulver.
Steg i ovn ved 200 gr. i 1 time.
Svits champignon fri fro vædde på en tør pande. Tilsæt bouillon/hvidvin samt resten af citronsaften og kog igennem.
Når kyllingen mangler ca. 20 min. i stegetid, tilsættes og fordeles champignon og vædde.
Serveres direkte fra braddepand sammen med det lunede brød.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9624 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider