Farsbrød med bacon og frugt 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Cecillie Indsendt : Red : |
|
|
Farsbrød: Rør det hakkede kød med salt til kødet er sejt (ca. 1 min.). Kom løg, krydderier og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt. Rør melet i til sidst. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Kartofler: Skyl kartoflerne i koldt vand og tør dem godt. Vend dem i smeltet smør. Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir så der er plads til 2 små fade (se nedenfor). Bag kartoflerne midt i ovnen, ved 200 grader i ca. 1 time og 20 min. Bacon og frugt: Skær bacon i mindre stykker (ca. 2 cm). Gem 4-5 stykker bacon til farsbrødet. Læg pærer, svesker, citronskal og salt i et ovnfast fad (ca. 15 x 26 cm). Hæld bouillonen ved og fordel baconstykker og smør over frugterne. Farsbrød: Læg farsen i et ovnfast fad (ca. 13 x 24 cm) og form den til et lille brød. Læg de resterende stykker bacon ovenpå. Sæt de to fade ind til kartoflerne efter ½ time og bag retten færdig, ca. 50 min. Tips: Ved serveringen: Læg farsbrødet i et fad med kant og anret bacon og frugt omkring "brødet". Server kartoflerne i et andet fad og drys med salt. Tip: Farsen kan bruges til frikadeller. Tilsæt ½ tsk groft salt yderligere og steg 6 store frikadeller i smør, ca. 6 min. på hver side (12 min. i alt). |
|
Opskriften er vist 16039 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne