Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med laks og gorgonzola sovs

Pasta med laks og gorgonzola sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :





Ingredienser:
4 laksefileter
2 forårsløg
200 g.cherrytomter
2 fedhvidløg
200 g.rejer
100 g.babyspinat
2.5-5 dl.fløde
100-200 g.gorgonzola ost
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Laksefiletterne skæres i tern og steges på panden. Laksen tages af og gorgonzola osten smeltes på panden sammen med fløden. Tomaterne skæres i halve, forårsløg og hvidløg i skiver, spinaten skylles og alle grøntsagerne kommes i sovsen samme med de stegte laksetern. Retten simrer i 5-10 min. I de sidste 2 min kommes de kommes de skyllede og afdtyppet rejer i.
Smag til med salt og peber

Tips:

Server med frisk pasta og evt. en salat og brød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17394 gange,
og udskrevet 317 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgit  -  2011-11-02 19:53:05
SUPER, SUPER lækker har lavet denne opskrift flere gange.