Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bedste Hakkebøf

Bedste Hakkebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Iman!

Indsendt :



Ingredienser:
250 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Riv Løget .Derefter Tilsætter du ½ tsk salt i hakke kødet og ½ tsk peber og 1 revet løg ,det blander du godt sammen .Derefter laver du 4 runde kugler af kødet , også flader du dem ud og lægger dem på panden (der skal ikke være tilsat Olie på panden ). De skal stege i 6minutter på hver side .

Tips:

Kan spises med ketchup .! :)

Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hakkebøf med bløde løg

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 27652 gange,
og udskrevet 291 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2597 (618 kcal)
KJ pr. Pers. 649 (154 kcal)
Vægt ialt 403 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 643 KJ (153 kcal)
Protein 12.6 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-02-10 01:24:27
4 hakkedrenge af 250 gram kød, det er kun 60 gram pr bøf. Mine bøf er omkring 100 gr. men opskriften er ganske god.

Tanja  -  2011-04-03 17:33:51
Mikkel, prøv nu at tage og læse hvad der står ikke? Der står den KAN spises med ketchup, ikke at den SKAL spises med ketchup

Mikkel  -  2010-10-16 17:31:31
Man kan da overhovedet ikke kalde Hakkebøffer med ketchup for gammeldags.. Der skal da kartofler og sovs til.!!

Benny  -  2010-09-30 11:23:49
250 gram til 4 personer,,,, og så 6 minutter på hver side,,,tag en bid af spækbrættet istedet for det er sikker mere delikat

  -  2010-07-10 13:28:03
Jeg ved at jeg har været der før. Men, som hakkebøf-narkoman, elsker jeg bare denne her opskrift

Mundilfare  -  2009-10-10 19:21:50
En god gammeldags hakkebøf, det ved man hvad er! Uhhmm!!