Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Costolette di vitello al marsala

Costolette di vitello al marsala, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Kalvekotelet:
4 kalvekoteletter á 180 g
 salt
 peber
1 spsk.smør
 
 Marsalasauce
1 finthakket skalotteløg
2-3 salvieblade
1 dl.Marsala
¼ l.kalvefond (fra glas)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalvekoteletterne krydres med salt og peber. Brunes i smør på begge sider i ca. 6-8 minutter. Tages af og lægges på lille rist og holdes varm. De finthakkede skalotteløg, samt salviebladene tilsættes stegeskyen. 2/3 af marsala tilsættes og koges op. Tilsæt kalvefond og kog ind til det halve. Tilføj den resterende del Marsala og smag til med salt og peber. Anret koteletterne sammen med saucen på varme tallerkener.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16194 gange,
og udskrevet 236 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu