Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelgulyás 02

Kartoffelgulyás 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.små kogte pillekartofler
2 spsk.olie
250 g.finhakket løg
1-2 fedfinhakket hvidløg
2-3 tsk.mild paprika
2 spsk.vineddike
1.5 dl.bouillon
 salt
 peber
1 grøn peberfrugt
3-4 flåede tomater
2-4 spsk.crème fraîche eller piskefløde
 


Opskrift:

Svits finhakket løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men ikke har taget nævneværdig farve. Drys paprika over og lad det svitse lidt med. Tilsæt vineddike og bouillon. Gør peberfrugten i stand og skær den i terninger. Flå tomaterne ved at dyppe dem først i kogende vand, derefter i koldt vand. Så er skindet lige til at flå af. Halver tomaterne og skrab flest mulige kerner ud. Skær derefter tomatkødet i sm terninger. Læg peberfrugt, tomater og kartofler i gryden og lad retten småkoge 10 munutter. Tilsæt crème fraîche eller piskefløde. Lad retten småkoge nogle minutter mere. Smag den til med salt, peber og eventuelt paprika. Tilsæt lidt mere bouillon, hvis retten virker for tyk.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3117 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu