Kartoffelgullasch næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Små kartofler pillet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Paprika, delikatesse
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5627 (1339 kcal)
KJ pr. Pers. 1406 (334 kcal)
Vægt ialt 1801 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 312 KJ (74 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)