Fyldt græskar

Fyldt græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hokkaido-græskar
200 g.frossen hel spinat (optøet og med væsken presset ud)
200 g.Ricotta, friskost
2 æggeblommer
30 g.rasp
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
2.5 dl.grøntsagsbouillon
15 cherrytomater
 
Opskrift:
Der skæres et låg af græskarret, go det udkernes med en ske.
Spinaten hakkes groft og blandes med ricotta, æggeblommer og rasp. Det krydres med salt, peber og muskat.
Der drysses salt og peber i det udhulede græskar. fyldet kommes i. Det sættes i et ovnfast fad, og låget lægges ved siden af. Bouillonen hældes ved. Det bages i den forvarmede ovn ved 190 grader (varmluft 170 grader) på nederste rille i 40 minutter.
10 minutter før bagetiden er forbi, lægges cherrytomaterne i fadet.
Græskarret tages ud, og låget lægges på. Bouillonen krydres med salt og peber og serveres til.

Tips:

Udhulning: Først skærer du et fladt låg af. Så graver du kernerne ud med en ske. Nu kan du fylde græskarret.





karakterer:
Opskriften er vist 14612 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu