Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt græskar

Fyldt græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
1 hokkaido-græskar
200 g.frossen hel spinat (optøet og med væsken presset ud)
200 g.ricotta
2 æggeblommer
30 g.rasp
 salt
 peber
 muskat
2.5 dl.grøntsagsbouillon
15 cherrytomater
 


Opskrift:

Der skæres et låg af græskarret, go det udkernes med en ske.
Spinaten hakkes groft og blandes med ricotta, æggeblommer og rasp. Det krydres med salt, peber og muskat.
Der drysses salt og peber i det udhulede græskar. fyldet kommes i. Det sættes i et ovnfast fad, og låget lægges ved siden af. Bouillonen hældes ved. Det bages i den forvarmede ovn ved 190 grader (varmluft 170 grader) på nederste rille i 40 minutter.
10 minutter før bagetiden er forbi, lægges cherrytomaterne i fadet.
Græskarret tages ud, og låget lægges på. Bouillonen krydres med salt og peber og serveres til.

Tips:

Udhulning: Først skærer du et fladt låg af. Så graver du kernerne ud med en ske. Nu kan du fylde græskarret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10309 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu