Sukkerfri Brunkager

Sukkerfri Brunkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
25 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
0.5 tsk. Potaske
2 tsk. Brunkagekrydderi
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Opskrift:
Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint.

Hvedemelet, sødemiddel, mandlerne, sukat eller pomerans, potaske og brunkagekrydderi blandes godt. Margarinen smuldres i melet, og dejen samles med æggehviden.

Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca. 5 cm tyk stang på ca. 25 cm. Dejen lægges på et spækbræt og dækkes til med husholdningsfilm. Dejen stilles i køleskab i mindst 2 timer eller til næste dag.


Dejen skæres i tynde skiver der lægges på en bageplade.

Kagerne bages ved 200 C på øverste ovnrille i ca. 6 min.


karakterer:
Opskriften er vist 25501 gange,
og udskrevet 717 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4363 (1038 kcal)
KJ pr. Portion 4363 (1038 kcal)
Vægt ialt 285 gram
Vægt pr. Portion 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1531 KJ (364 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 40.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kristina   -  2015-12-11 08:27:54
Jeg synes brunkager er okay, men mine fik meget længere tid i ovnen før de blev sprøde. Jeg tilsatte både lidt hakket sukat/pommeran skal fordi vi godt kan lide det. Dejen har jeg haft liggende i køleskabet i 3 dage inden jeg bagte.

Anette Jacobsen  -  2015-11-11 15:32:02
Jeg synes at brunkagerne smager rigtigt godt de er meget sprøde og det kan jeg lide. Ingen jul uden brunkager har alereden bagt flere optioner de er neme at bage det tar Ingen tid. God jul til jer alle

Dorthe fra Horsens   -  2010-12-18 19:32:18
det smager jo super godt (:(;

  -  2010-12-08 13:41:40
hva er brunkage krydderi

Morganza  -  2008-11-02 21:39:32
Hvad med at få nogle ingredienser på,det er måske mangel på samme der gør den alletiders

-Jyden  -  2008-10-02 14:46:02
der er jo ingenting :S ä