Perfect Fit eller Atwel 60 g. Perfect Fit eller Atwel
10
g.
sukat eller pomeransskal 10 g. sukat eller pomeransskal
0.5
tsk.
potaske 0.5 tsk. potaske
2
tsk.
brunkagekrydderi 2 tsk. brunkagekrydderi
50
g.
margarine 50 g. margarine
0.5
æggehvide0.5 æggehvide
Opskrift:
Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint. Hvedemelet, sødemiddel, mandlerne, sukat, potaske og brunkagekrydderi blandes godt. Margarinen smuldres i melet, og dejen samles med æggehviden. Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca. 5 cm tyk stang på ca. 25 cm. Dejen lægges på et spækbræt og dækkes til med husholdningsfilm.
Dejen stilles i køleskab i mindst 2 timer eller til næste dag.
Dejen skæres i tynde skiver der lægges på en bageplade.
Kagerne bages ved 200 C på øverste ovnrille i ca. 6 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(10 stemmer)
Opskriften er vist 23572 gange, og udskrevet 696 gange.
Kommentarer
Kristina - 2015-12-11 08:27:54 Jeg synes brunkager er okay, men mine fik meget længere tid i ovnen før de blev sprøde. Jeg tilsatte både lidt hakket sukat/pommeran skal fordi vi godt kan lide det. Dejen har jeg haft liggende i køleskabet i 3 dage inden jeg bagte.
Anette Jacobsen - 2015-11-11 15:32:02 Jeg synes at brunkagerne smager rigtigt godt de er meget sprøde og det kan jeg lide. Ingen jul uden brunkager har alereden bagt flere optioner de er neme at bage det tar Ingen tid. God jul til jer alle
Dorthe fra Horsens - 2010-12-18 19:32:18 det smager jo super godt (:(;
- 2010-12-08 13:41:40 hva er brunkage krydderi
Morganza - 2008-11-02 21:39:32 Hvad med at få nogle ingredienser på,det er måske mangel på samme der gør den alletiders
-Jyden - 2008-10-02 14:46:02 der er jo ingenting :S
ä
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider