citron (saft og revet skal)0.25 citron (saft og revet skal)
salt salt
peber peber
100
g.
kæmperejer100 g. kæmperejer
Opskrift:
Svits hvidløg i olie. tilsæt ris og svits med i 2 minuter.
Tilsæt bouillon, hvidvin, citronsaft og den halve mængde af revet citronskal samt salt, peber og timian.
Kog ris under omrøring til de er møre, men med "bid".
Fjern skallen på de optøede rejer.
Når risen er færdigkogt, smages den til med resten af den revne citronskal.
Rejerne tilsættes og blandes med risene.
Lad rejerne tage varme i et par minuter.
Serveres med flutes.
Tips:
Kan bruges både som forret og hovedret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 17165 gange, og udskrevet 492 gange.
Kommentarer
C. Larsen - 2009-11-11 19:40:50 Den opskrift har jeg prøvet, men med mange flere krydderier i. blød simret rød peberfrugt, løg, paprika, en anelse chilli efter smag, carry, og så selvfølgelig boulionterning (kylling), og uden timian. Men lidt stærk skal der i en rigtig risotto. Har fået den i Indien hvor alle smagsløgene simrede i mange krydderier - uden at blive for stærk.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider