Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risotto med rejer og citron

Risotto med rejer og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Peter Andersen

Indsendt :





Ingredienser:
1 spsk.olie
0.5 lille løg finthakket
1 dl.ris
1 dl.boullon
2 dl.hvidvin
0.5 tsk.timian
1 fedhvidløg (knust)
0.25 citron (saft og revet skal)
 salt
 peber
100 g.kæmperejer
 


Opskrift:

Svits hvidløg i olie. tilsæt ris og svits med i 2 minuter.
Tilsæt bouillon, hvidvin, citronsaft og den halve mængde af revet citronskal samt salt, peber og timian.
Kog ris under omrøring til de er møre, men med "bid".
Fjern skallen på de optøede rejer.
Når risen er færdigkogt, smages den til med resten af den revne citronskal.
Rejerne tilsættes og blandes med risene.
Lad rejerne tage varme i et par minuter.
Serveres med flutes.


Tips:

Kan bruges både som forret og hovedret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16139 gange,
og udskrevet 450 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

C. Larsen  -  2009-11-11 19:40:50
Den opskrift har jeg prøvet, men med mange flere krydderier i. blød simret rød peberfrugt, løg, paprika, en anelse chilli efter smag, carry, og så selvfølgelig boulionterning (kylling), og uden timian. Men lidt stærk skal der i en rigtig risotto. Har fået den i Indien hvor alle smagsløgene simrede i mange krydderier - uden at blive for stærk.