Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chiligryde med rissalat

Chiligryde med rissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5  Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Niniuasa

Indsendt :





Ingredienser:
 Chiligryde:
1 Løg
2 hvidløg
25 g.Smør
300 g.Hakket oksekød
1 Frisk chilipeber
1 ds.bønner i chilisauce
1 dl.vand
 salt efter egen behov
 Krydderier efter egen behov
 
 Rissalat:
4 dl.Ris
6 dl.Vand
1 Grønsagsbouillon
1-2 Peberfrugter
 
 Dressing:
1.5 dl.creme fraiche
1 hvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Chiligryde:

Smelt smøret,svits hakket løg og hvidløg.
Tilsæt kødet og svits det.
Tilsæt derefter hakket chilipeber,bønner i chilisauce,vand,salt,krydderier.
Retten koges i svag varme i ca. 10 min.

Rissalat:

Kog risene i vandet og sæt grønsagsbouillon i. Kog dem indtil du synes de ser lavet ud. Lad derefter risene køle af. Skære peberfrugterne i strimler eller tern og bland dem ind i risene

Dressing:

Bland cremefraiche,hvidløg,salt og peber sammen.

Velbekommen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8975 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-12-30 12:34:04
I må gerne skrive hvad i synes om opskriften. Tak