Krydderier efter egen behov Krydderier efter egen behov
Rissalat: Rissalat:
4
dl.
Ris4 dl. Ris
6
dl.
Vand6 dl. Vand
1
Grønsagsbouillon 1 Grønsagsbouillon
1-2
Peberfrugter1-2 Peberfrugter
Dressing: Dressing:
1.5
dl.
creme fraiche1.5 dl. creme fraiche
1
hvidløg1 hvidløg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Chiligryde:
Smelt smøret,svits hakket løg og hvidløg.
Tilsæt kødet og svits det.
Tilsæt derefter hakket chilipeber,bønner i chilisauce,vand,salt,krydderier.
Retten koges i svag varme i ca. 10 min.
Rissalat:
Kog risene i vandet og sæt grønsagsbouillon i. Kog dem indtil du synes de ser lavet ud. Lad derefter risene køle af. Skære peberfrugterne i strimler eller tern og bland dem ind i risene
Dressing:
Bland cremefraiche,hvidløg,salt og peber sammen.
Velbekommen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9726 gange, og udskrevet 172 gange.
Kommentarer
- 2008-12-30 12:34:04 I må gerne skrive hvad i synes om opskriften. Tak
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider