Chiligryde med rissalat

Chiligryde med rissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Niniuasa

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Chiligryde:
1 Løg
2 hvidløg
25 g.Smør
300 g.Hakket oksekød
1 Frisk chilipeber
1 ds.bønner i chilisauce
1 dl.vand
 salt efter egen behov
 Krydderier efter egen behov
 
 Rissalat:
4 dl.Ris
6 dl.Vand
1 Grønsagsbouillon
1-2 Peberfrugter
 
 Dressing:
1.5 dl.cremefraiche
1 hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Chiligryde:
Smelt smørret, svits hakket løg og hvidløg.
Tilsæt kødet og svits det.
Tilsæt derefter hakket chilipeber, bønner i chilisauce, vand, salt, krydderier.
Retten koges i svag varme i ca. 10 min.

Rissalat:
Kog risene i vandet og sæt grønsagsbouillon i. Kog dem indtil du synes de ser lavet ud. Lad derefter risene køle af. Skære peberfrugterne i strimler eller tern og bland dem ind i risene

Dressing:
Bland cremefraiche, hvidløg, salt og peber sammen.





karakterer:
Opskriften er vist 10528 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-30 12:34:04
I må gerne skrive hvad i synes om opskriften. Tak