Kalvetournedos i rejesovs
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : |
|
|
Varm olie og smør i en pande. Steg tournedos 5 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme. Strø mel på pandesaften. Vend bouillon, fløde og sherry i. Rør grundigt. Smag til med salt og peber. Småkog i 4 minutter over svag varme. Tilsæt rejer. Kog endnu 2 minutter. Hæld rejesovs over tournedos og server.
|
|
Opskriften er vist 11948 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne