Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt fisk med tomatsauce og oliven

Bagt fisk med tomatsauce og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stykker filet a 180 g. af en fast hvid fisk f.eks. kulmule
1-2 spsk.Olie
 Salt
 Peber
 
 Sauce:
1 rødløg i tynde både
1 spsk.Olie
1 fedknust hvidløg
1 spsk.Tomatkoncentrat
1 ds.Flåede hakkede tomater
0.25 dl.hvidvin
1 tsk.Smuldret laurbærblad
 Salt
 Peber
1 lille håndfuld grønne oliven
 
 Tilbehør:
 Pasta
 Evt.brød
 


Opskrift:

Opvarm ovnen til 180 grader C Læg fiskestykkerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Pensl dem med olie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i den varme ovn i 8-10 minutter afhængig af fiskestykkernes tykkelse.

Sauce:
Steg under omrøring løget i olie i en kasserolle i 1-2 minutter. Tilsæt hvidløg og steg det i yderligere 0.5 minut. Tilsæt tomatkoncentrat, flåede tomater, hvidvin og laurbærblad og bring saucen i kog. Lad den koge i 5 minutter. Smag saucen til med salt og peber og vend til sidst oliven i.

Placer fiskestykkerne på forvarmede tallerkner og hæld saucen over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6395 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu