stykker filet a 180 g. af en fast hvid fisk f.eks. kulmule4 stykker filet a 180 g. af en fast hvid fisk f.eks. kulmule
1-2
spsk.
Olie1-2 spsk. Olie
Salt Salt
Peber Peber
Sauce: Sauce:
1
rødløg i tynde både1 rødløg i tynde både
1
spsk.
Olie1 spsk. Olie
1
fed
knust hvidløg1 fed knust hvidløg
1
spsk.
Tomatkoncentrat1 spsk. Tomatkoncentrat
1
ds.
Flåede hakkede tomater1 ds. Flåede hakkede tomater
0.25
dl.
hvidvin0.25 dl. hvidvin
1
tsk.
Smuldret laurbærblad1 tsk. Smuldret laurbærblad
Salt Salt
Peber Peber
1
lille håndfuld grønne oliven1 lille håndfuld grønne oliven
Tilbehør: Tilbehør:
Pasta Pasta
Evt.
brød Evt. brød
Opskrift:
Opvarm ovnen til 180 grader C
Læg fiskestykkerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Pensl dem med olie og krydr med salt og peber.
Sæt fadet i den varme ovn i 8-10 minutter afhængig af fiskestykkernes tykkelse.
Sauce:
Steg under omrøring løget i olie i en kasserolle i 1-2 minutter.
Tilsæt hvidløg og steg det i yderligere 0.5 minut.
Tilsæt tomatkoncentrat, flåede tomater, hvidvin og laurbærblad og bring saucen i kog.
Lad den koge i 5 minutter.
Smag saucen til med salt og peber og vend til sidst oliven i.
Placer fiskestykkerne på forvarmede tallerkner og hæld saucen over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 7319 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider