Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnstegt dådyrbov (Stor)

Ovnstegt dådyrbov (Stor), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4000 g.dådyrbov med ben
400 g.baconskiver eller røget spæk
4 l.fløde
 lidtvand/fond
15 knuste enebær
 salt
 peber
 


Opskrift:

Boven gnides med knuste enebær, salt og peber. Lægges i en bradepande. Baconskiver lægges over, der kan også stikkes ned i boven med en kniv, og stykker af spæk stikkes i hulet (Pikeres).

Brunes 15-20 minutter ved 225 grader C.

Fløde, lidt vand/fond tilsættes. Videresteges i 4-5 timer ved 160 grader C eller 3½-4 timer ved 200 grader C.
Overøs boven med stegesky ca. hver halve time.

Stegen hviler 20-30 minutter inden den skæres i skiver.

Tips:

Centrumstemperatur ved brug af stegetermometer:
62 grader C for rød
68 grader C for rosa
75 grader C for gennemstegt







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5938 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu