Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med ris og champignonflødesovs

Koteletter med ris og champignonflødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : winnie24

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.fadkoteletter
5 dl.Jasmin ris
50-100 g.champignoner
200 g.fine ærter
30 g.flydende margarine
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog risene efter anvisningen på pakken.
Margarinen brunes let på panden, koteletterne steges ved svag varme i 4-5 min på hver side.
De krydres med salt og peber efter behov.

Tag koteletterne af panden og svits derefter champignonerne.
Hæld fløden henover og lad det simre i et par min.
serveres med ærterne, som koges efter anvisningen på posen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10411 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-10-23 16:18:50
Der er ikke nævnt fløde i opskriften, men i brugsforvisningen.


Bornholmerne<3  -  2010-05-08 17:22:16
Det smager bare SUPER godt!! - Må lave det en gang til <3


jane  -  2009-02-01 15:41:29
hvor meget fløde skal der bruges