Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt edderfuglebryst

Sprængt edderfuglebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SvømmeFugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :





Ingredienser:
1 edderfuglebryst
 
 Saltlage:
1 l.vand
150 g.salt
1 gulerod
2 skalotteløg
1 porre
50 g.enebær
 


Opskrift:

Skindet fjernes, og kødet kommes i saltlage med grøntsager og enebær i minimum 12 timer.

Kødet porcheres i ca. 30 minutter i 1 l. vand tilsat de skyllede grøntsager fra saltlagen.

Tips:

Hertil smager det rigtig godt med flødepeberrodssauce og sellerimousse







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3706 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu