Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt edderfuglebryst

Sprængt edderfuglebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :



Ingredienser:
1 edderfuglebryst
 
 Saltlage:
1 l.vand
150 g.salt
1 gulerod
2 skalotteløg
1 porre
50 g.enebær
 
Opskrift:
Skindet fjernes, og kødet kommes i saltlage med grøntsager og enebær i minimum 12 timer.

Kødet porcheres i ca. 30 minutter i 1 l. vand tilsat de skyllede grøntsager fra saltlagen.

Tips:

Hertil smager det rigtig godt med flødepeberrodssauce og sellerimousse


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4271 gange,
og udskrevet 69 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu