Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvemedailloner med peberrod og purløgssauce

Kalvemedailloner med peberrod og purløgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalvemedailloner med peberrod og purløgssauce, billede 4 Kalvemedailloner med peberrod og purløgssauce, billede 1 Kalvemedailloner med peberrod og purløgssauce, billede 2 Kalvemedailloner med peberrod og purløgssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 tykke skiver kalvemørbrad (a ca. 150 gr)
 salt
 peber
1 spsk.smør
 
2 spsk.friskreven peberrod
 
2 bdt.purløg
1 dl.tør hvidvin
1.5 dl.piskefløde
0.5 tsk.maizenamel
 


Opskrift:

Steg medaljonerne 2-3 minutter på hver side, de skal være rosa indeni, men ikke røde. Krydr med salt og peber og lad dem hvile tildækket på varme tallerkener.

Hæld vin og fløde i panden og kog det lidt ind. Jævn evt. med lidt maizenamel, hvis saucen ønskes tykkere. Smag til med salt og peber. Tag panden fra varmen, hak purløget fint og rør ca. 2/3 af det i saucen.

Bland resten af purløget med den friskrevne peberrod, kom lidt af det over medalioneme og server straks med resten af peberroden, saucen og nykogte grønsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15591 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu