Græsk vegetar gratin
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt af : sus.m Indsendt : Red : |
|
|
1. Auberginerne skives i runde skiver a ca 1-2 cm og pensles med olie og bages ca. 20 minutter ved ca 250 grader i ovnen, til de er gyldne.
2. Courgetterne skæres i 1-2 cm tern og ristes let i olie. Tomatkoncentrat og vand tilsættes. Det koges lidt ind til en tyk sovs. Tilsættes citron og smages til med salt. Stilles til side 3. Champignon i tern, hakkede løg, snittede forårsløg og hakkede hvidløg steges sammen på en anden pande, til det ikke længere er vådt og begynder at tage farve. Så tilsættes persille (kun lidt hakket) og det krydres lidt med salt op peber. 4. Æggene røres godt sammen med ostene og creme fraiche. 5. I et stort ildfast fad læges først halvdelen af aubergineskiverne. Så lægges tomatsovsen på, og derpå lægges champignon-massen. Derover lægges resten af de ristede aubergineskiver. Æggemassen hældes over det hele. Gratinen bages i ovnen ved 200 grader i 1/2 - 3/4 time, til den er hævet godt og lækker gylden over det hele. Server med råkost og godt brød. |
|
|
Opskriften er vist 14832 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Johanne S - 2014-07-18 22:48:59 Min favorit vegetarret. et par gode drys Caryennepeber hist og jer, og den bliver EKSTRA god ;-) Lou - 2014-05-14 17:32:49 Den er bare SMADDERLÆKKER. Kan klart anbefales! :-) Min ynglingsvegetarret. - - 2013-08-08 19:09:29 Smager fantastisk. Den bedste vegatar ret jeg længe har smagt anonym - 2012-02-19 11:22:58 Hvis Rygeost, hytteost og cremefraiche erstattes af i alt 4 dl. laktosenedbrudt yoghurt (se Bryd den onde cyklus-bogen) - er den velegnet til folk der følger SCD-diæten. Specific Carbohydrate Diet. Samt gluten-allergikere, og folk på lav kulhydrat-diæter. anonym - 2009-01-10 13:53:26 Uf hvor det smager godt...er ellers ikke til rygeost, men i denne sammenhæng er det bare topdollar ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne